Miért lassú a gépem?

Lassú a gépem mit tegyek? 

Házhoz kijáró számítógép-laptop szervizünk telefonszáma: 
 
+36-30-684-32-45

Miért lassú a gépem, miért lassú a gépem win7, miért lassú a gépem induláskor, miért lassú a gépem leálláskor, miért lassú a gépem amikor bejelentkezik, lassú PC felgyorsítása, lassú laptop felgyorsítása.

A lassú számítógépek, laptopok általában a karbantartás hiánya, vírusfertőzés, vagy valamilyen hardveres hiba miatt érik el azt a lassulási szintet, amikor már a felhasználó is megelégeli számítógépe, laptopja működését.
 
Ha azt veszi észre, hogy a számítógép lassú, és a teljesítménye nagyon gyenge, itt az ideje, hogy elvégezzünk egy kis karbantartást a számítógépen. Mint minden más gép, a számítógépeknek csökken a teljesítménye az idő múlásával, ha nem tartjuk rendszeres karban.

Hét ok amiért a számítógép-laptop-notebook lelassulhat:

 
  • Nincs elég Ram, memória. (Kevés memória nagyon lelassíthatja a gépet.)
  • Kevés a hely a merevlemezen (HDD). ( felesleges fájlok (temp-ek) törlése)
  • Háttérben induló programok sokasága.
  • Spy-ware, vagy vírus a számítógépen.
  • A feltelepített programok kompatibilitásának a hibái.
  • A számítógép konfiguráció elavultsága, a mai kor követelményeit egy 6-8 éves gép fejlesztés nélkül nem tudja követni.
  • Hardveres hiba (memória, HDD, alaplap, melegedés)

Ha Ön sincs megelégedve számítógépe gyorsaságával kérje szakemberünk segítségét gépe felgyorsításában!

 Számítógép szerviz

Szolgáltatási területeink, PC-LAPTOP SZERVIZ KISZÁLLÁSSAL

Számítógép-pc-Laptop szervíz Budapest I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. laptop szerviz, Üröm, Pilisborosjenő, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu,laptop szerviz, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Solymár, Nagykovácsi, Remeteszőlős, laptop szerviz, Budakeszi, Telki, Budajenő, Páty, Biatorbágy, Etyek,Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Tárnok,Halásztelek, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, laptop szerviz, Dunaharaszti, Taksony, Gyál, Vecsés, Ecser, Maglód, Gyömrő, Mende,Pécel, Nagytarcsa, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Isaszeg, Mogyoród, Fót, Gödöllő, Csomád, Őrbottyán, Veresegyház, Erdőkertes, Laptop szerviz, Dunakeszi, Göd, Sződ, Sződliget, Vác. Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetújfalu, Szigetszentmárton, Ráckeve, Taksony, Dunaharaszti, Gyál, Alsónémedi, Soroksár, Felsőpakony, Vecsés Laptop szerviz, Gödöllő, Szada, Mogyoród, Kerepes, Csömör, Százhalombatta, Tárnok, Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs

Miért lassú a gépem?

Miért lassú a gépem?

Miért lassú a gépem?

Miért lassú a gépem?